På salg!

Hay

Mags 3-seter sofa, mørkegrå

26.183 kr 26.183 kr

Tilgjengelighet: Se butikkens hjemmeside

Vis tilbud

Rask levering
Sikre betalinger
Enkel retur

Mags 3-seter sofa, mørkegrå Hay er en elegant og interessant dekor som passer perfekt inn i moderne hjem. Her på Homedecor fokuserer vi på å gi de aller beste produktene innen interiørdesign. Derfor har vi laget et nøye utvalgt utvalg av kjente merkevarer fra blant annet, Room21.no.

Leter du etter mer info Mags 3-seter sofa, mørkegrå etter merke Hay? Du får tilgang til denne ved å klikke på knappen over for å komme videre til Room21.no. Der kan du se flere bilder, spesifikasjoner og muligheter for interiørprodukt. Men sørg for å sjekke ut flere produkter som vi tilbyr i samme kategori.

Varenummer: 3996800172082953 Kategori: Stikkord: ,


Beskrivelse

Beskrivelse

Mags sofa fra Hay.Hva gjør en sofa pen? Alt som ikke synes. Fjæringen, sammensetningen av skum og trekkets holdbarhet. Hay har gitt alle disse komponentene høy prioritet ved utformingen av Mags sofa. Det høye armlenet og det dype setet gjør Mags ideell for avslapping. Sofaen finns i to størrelser, 2,5-seter og 3-seter.Mags sofa er stilren og elegant og passer perfekt i stuen med litt pene puter i.Mags er kledd i stoffet Hallingdal fra Kvadrat, et pent ullstoff av 70% ny ull og 30% viskose med en bra slitestyrke.

Dette fantastiske produktet Mags 3-seter sofa, mørkegrå Hay fra Room21.no er en vakker, elegant interiør som passer perfekt inn i moderne hjem. På Homedecor vi elsker god design og føler at det er spesielt viktig å skape en personlig og nydelig innredning i hjemmet. Et interiør som viser hvem du er. vi anbefaler Mags 3-seter sofa, mørkegrå Hay hvis du er ute etter et tidløst interiør som langvarig.

Det kan være frakt kostnader på fast pris. Å se noen kampanjer Mags 3-seter sofa, mørkegrå Hay du kan sjekke dette ved å klikke på «til kampanjen» ovenfor.

Vi i Homedecor anbefaler alltid våre besøkende til å måle og tenke to ganger før du går videre og fullfører et kjøp av interiør og møbler.
Å måtte sende tilbake et produkt er ofte kjedelig, kjedelig og kan koste mye. Hvis du er ute etter produkter Mags 3-seter sofa, mørkegrå eller andre store møbler som sofaer, senger, spisebord, salongbord, lenestoler, spisestoler. Da ber vi deg om å ha alle brikkene på plass før du fullfører en bestilling av den respektive interiørbutikk.

Mer om Mags 3-seter sofa, mørkegrå Hay

Hos oss kan du sammenligne priser mer interiør online fra Hay. Alt for å finne den beste prisen av de store norske forhandlere som er knyttet til vår tjeneste. Butikker som Furniturebox, Room21.no, Room21, RoyalDesign, Trendrum og Lagerhaus. På møbler og interiør som er redusert i pris, finner du en grønn boks over tittelen. Den viser hvor mange prosent du sparer på å kjøpe dette produktet akkurat nå ved oss. For eksempelMags 3-seter sofa, mørkegrå du kan se øverst på siden hvis det er på salg. En smart måte å holde kostnadene nede og kanskje spare penger for ekstra møbler eller noe helt annet.

For mer detaljert informasjon kan du klikke på linken ovenfor.
Der vil du finne mer interessante produktbilder, spesifikasjoner og mer detaljert informasjon om levering og eventuelle ekstra kostnader som frakt.

Når du kom hjem den nye stilfullt interiør. Vennligst ta et bilde og sette på Instagram og tag med #Roomly så vi se hvor godt du har det. Vi vil gi deg en god rabattkode også takk. Vilkårene for noen av våre partnerbutikker. Du kan også finne oss på konto @roomlydesign for ukentlig inspirasjon stilfullt interiør.

Happy Shopping!

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Leveranstid

Nej

Färg

Grå

Brand

Hay

Omtaler (0)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Mags 3-seter sofa, mørkegrå”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Frakt og lagring

Frakt og lagring

På Homedecor.no møbler og møbler online ikke fungerer med sine egne produkter, men i stedet er knyttet til ledende interiørbutikker og forhandlere. Vi er en nettbasert tjeneste som hjelper besøkende og kunder til å finne de riktige møbler til riktige priser fra over 50 forskjellige butikker. Vi tilbyr rundt 100 000 unike produkter for deg å sammenligne og bli inspirert av. Med dette betyr det at vi ikke eier aksjer som forvaltes av roomly AB. Alle produktene du finner her selges gjennom de respektive forhandler.

Fraktavgifter

Frakt kostnader og tilgjengelighet av produktene du finner på hver forhandler ved å klikke på linken "Kjøp nå" vil du finne høyere opp på siden. Hvor det skal si klart at shipping, kostnader, og innredningen er på lager eller ikke.

I butikken finner du også en mer detaljert beskrivelse av produktet og flere bilder. Det skal også være gjeldende spesifikasjons størrelser som du kan benytte deg av for å måle og planlegge dine møbler eller dekorasjon. Du vil finne kjente merkevarer fra kjøpmenn som Åhléns, Ellos, Room21 Furniturebox.no, Trendrum , Confident Levende andre.

Kundeservice

Vi får mange e-poster og samtaler til vår egen kundesupport på disse spørsmålene. Selv om vi prøver alltid å svare på dem på best mulig måte anbefaler vi deg å sjekke ut giverens eget nettsted og lagre mer detaljert spesifikasjon. Dette før høre fra deg til oss.

Hvis en eller annen grunn er det informasjon om hva du søker, er du selvsagt velkommen til å kontakte oss og vi vil sørge for å ordne dette direkte. Vår støtte også velkommen spørsmål om vår side og tjenester for interiør og møbler på nettet. Kanskje du har din egen butikk som ønsker å ha en ekstra salgskanal og eksponering, kan du besøke vårt selskap siden for mer info.

Lykke til