Homedecor.no

Homedecor.no er et norsk nettsted som samler innredning og møbler. Nettstedet ble grunnlagt i 2016 som et sosialt nettsted til inspirasjon og har siden utvidet til en markedsplass (marked) på nettet med over 100 000 besøkende hver måned. Vårt mål er å gi våre besøkende møbler av høy kvalitet fra kjente etablerte forhandlere, hovedsakelig i Norge.

Med nysgjerrighet, studerer vi daglig dekor trender i alt fra sosiale medier til messer rundt om i Norge. Gjennom nært samarbeid med bloggere, forhandlere, og hyppig tilstedeværelse i sosiale medier, har vi fått uvurderlig innsikt og forståelse av interiøret. Sammen med stor følsomhet, sørger vi for å prøve å tilfredsstille alle typer behov og nivåer av vår katalog.

Historien

Fra et nytt design bevisst verden med en voksende interesse for interiør hentet inspirasjon til det som nå er Homedecor.no. Vi så at det var noe virkelig godt forum for å finne inspirasjon til innredning eller renovering. Etter en periode med analyse og business intelligence, så vi også hva våre besøkende ønsket utover inspirerende bilder.

I bildene som vises stilig design møbler opp, men med ingen beskrivelse. Da bestemte vi oss for å starte roomly interiørbutikk hvor vi vil samle ledende aktørene og gjør det enkelt for brukerne å finne den rette.

Visjon

Vår visjon er å gjøre det enkelt og inspirere besøkende ved å omdefinere den klassiske kjøpsprosessen med en moderne motor av interiøret. Vi ønsker å tilby våre kunder et bredt variert spekter av beslag i jakten på en mindre stressende liv.

Vår langsiktige visjon er å bli det største i Norge, som jakten på innredning og gi våre kunder med et bredt utvalg av både funksjonelle og elegante møbler.
FAQ

SPØRSMÅL OG SVAR

Nei. Homedecor.no er ikke en nettbutikk, men fungerer som en selvstendig plattform som leverer produkter fra andre utstyrbutikker. Denne plattformen fungerer som en markedsplass hvor uavhengige møbler butikker samlet på en nettside. Når du bruker Homedecor.no du ikke bare dra nytte av en innovativ søketeknologi, men du kan også finne et utvalg av produkter fra ulike møbelforretninger samtidig.

Hvis du ønsker å bestille et produkt du vil vidarebefodrad til de respektive nettbutikken der du kan plassere din bestilling. Alle henvendelser angående din bestilling eller retur rettes direkte til respektive nettbutikken. Dette finner du på fakturaen, kvitteringen eller ordrebekreftelse.

Hvis det oppstår et problem med din bestilling kan du kontakte nettbutikken der du handlet fra, fordi det er butikken som er kontraktspartner. Homedecor.no er som jeg sier ikke i seg selv en nettbutikk og i motsetning til din kontraktspartner har Homedecor.no ingen tilgang til din bestilling.

Retur av produkter laget på betingelse av møbler butikken der du har lagt inn bestillingen fra. Retningslinjer for retur er vanligvis funnet på hver butikkens hjemmeside under generelle vilkår.

Vi velger våre partnere nøye butikkene i forbindelse med verdi og kvalitet, vil du dessverre har problemer med en av våre tilknyttede butikker, så kan du kontakte oss via e-post på info [a] homedecor.no for eventuelle spørsmål og bekymringer.

For å se om et bestemt produkt er på lager og klar til å sende ut du se den respektive interiørbutikk. Hver forhandler som er knyttet til oss på Homedeocr bør ha en lagersaldo presenteres på produktsiden.

Hvis du finner en butikk som ikke har dette, vil vi at du kontakter oss slik at vi kan se hva problemet kan være.

For mer informasjon om hvordan det fungerer, til å arbeide sammen med oss, klikk her (homedecor.no/foretag/). Her vil du også finne informasjon om hvordan du lettest kontakt med oss ??eller la dine kontaktdetaljer og vi vil kontakte deg og sammen finne den beste løsningen.

VIL DU VITE MER?